Winkels

Bekijk hieronder ons overzicht met aanbevolen winkels om corrigerend ondergoed te kopen.

Annadiva
Annadiva is een webshop gespecialiseerd in lingerie en badmode, met een zeer uitgebreid aanbod in de grotere cupmaten. Ze voeren een aantal mooie series shapewear van Spanx, Triumph en Freya. Bekijk het aanbod bij Annadiva.

 

 

Control Fashion
Control Fashion is dé shapewear specialist. Corrigerend Onder goed van heel veel merken, zoals Maidenform, DKNY, Magic, Sassybax, Miraclesuit, Naomi & Nicole, Scandale, Triumph èn Spanx. Bekijk het aanbod van Control Fashion.

 

 

C&A
Iedere Nederlander is bekend met C&A. In de webwinkel van C&A shop je corrigerend ondergoed van hun huismerk voor zeer lage prijzen. Bekijk het aanbod bij C&A.

 

 

Zalando
Zalando is een van de grotere webshops in Nederland, met een zeer uitgebreid aanbod van verschillende lingeriemerken. Dankzij de handige zoekfunctie op hun site, zie je meteen alle producten in jouw maat. Bekijk het aanbod van Zalando.

 

V&D
V&D is een inspirerend en gezellig warenhuis dat je steeds weer op nieuwe ideeën brengt. Waar je altijd slaagt. Dankzij een ruime keuze, een zeer gevarieerd aanbod van producten en merken, aantrekkelijke prijzen en een goede service. Bekijk het aanbod van V&D.

 

Hunkemöller
Als een van Nederland’s grootste lingeriewinkels mag Hunkemöller natuurlijk niet uit dit overzicht ontbreken. Naast de basic shapewear, heeft Hunkemöller ook een aantal modieuze kanten exemplaren. Bekijk het aanbod bij Hunkemöller.

 

OTTO
OTTO was vroeger bekend van de catalogus in de bus, nu verkopen ze hun producten online. Bij OTTO vind je corrigerend ondergoed voor iedere portemonnee; dus ook als je wat minder te besteden hebt. Bekijk het aanbod van OTTO.

 

 

Heb je zelf nog een suggestie voor een winkel om in dit overzicht op te nemen, neem dan contact met ons op.